Hoe boek je een taxi naar het Tomorrowland-festival?

Als u op de luchthaven van Brussel landt en van plan bent een taxi te nemen om rechtstreeks naar Tomorrowland of Dreamville te gaan, boek dan uw taxi bij ons. U hoeft alleen uw chauffeur te bellen nadat u uw bagage heeft opgehaald om een ontmoetingsplaats af te spreken. U heeft ongeveer 1 uur en 30 minuten nodig om Tomorrowland of Dreamville te bereiken met de taxi vanaf de luchthaven van Charleroi.

U kunt echt op ons rekenen om u veilig van de luchthaven van Charleroi naar het Tomorrowland Festival te brengen. Op dezelfde manier, wanneer het festival voorbij is en u taxivervoer van Tomorrowland of Dreamville nodig heeft om rechtstreeks naar de luchthaven van Charleroi te gaan, zullen onze chauffeurs er zijn om u zonder enig probleem van dienst te zijn.